Welkom bij Chauffeurscafé-Restaurant Treurenburg

Sinds 1894 is Chauffeurscafé / Restaurant Treurenburg een begrip in Den Bosch en omstreken. Elke vrachtwagenchauffeur in Nederland en ver daarbuiten weet de weg naar Treurenburg feilloos te vinden.

Treurenburg is een gastvrij en gezellig café-restaurant, op de grens van Den Bosch en de brug naar Hedel waar niet alleen chauffeurs maar ook alle andere gasten van ‘s-ochtends vroeg tot ‘s-avonds laat van harte welkom zijn voor een kop koffie, ontbijt, lunch, snack of uitstekend diner. Natuurlijk kunt u ook gewoon even binnenlopen voor een gezellige borrel.

In de zomer is Treurenburg een aangenaam rustpunt in de mooie fiets- en wandelroutes langs de rivier de Maas. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op ons ruime en zonovergoten terras.

Met uw kinderen houden wij ook rekening. Zij kunnen in de zomer lekker spelen op ons gazon met speelattributen of zich uitleven op de trampoline.

Kortom, wilt u nog betaalbaar genieten van een heerlijke maaltijd op een goed bereikbare plaats waar u ook nog steeds gratis voor de deur kunt parkeren? Kom dan eens langs en ervaar waarom Treurenburg al meer dan 100 jaar in de verre omtrek bekend staat als een bijzonder gezellig en vooral gastvrij restaurant.

Wilt u met een grote groep komen eten of lunchen dan raden wij u aan even van tevoren contact op te nemen.

Wij maken dan graag plaats voor u!

Graag tot ziens!

Team Treurenburg