10-08-2020 – 22:00

Beste bezoeker,

I.v.m. de nieuwe corona maatregelen zijn wij verplicht om gegevens van onze klanten te registeren wanneer u een bezoek bij ons brengt.
De registratie verloopt volgens de richtlijnen van de AVG. Onze privacyverklaring kunt u terug vinden onder contact.

De controle zal plaatsvinden bij de ingang van ons pand.
Let op! U moet hiervoor wel uw telefoon gebruiken en de QR-code scannen. De vervolg stappen wijzen zichzelf.
Lukt het niet? Vraag dan aan een van onze collega’s om hulp.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

14-04-2020 – 18:48

Beste vrijwilligers/bezoekers van Summer power nights (SPN) en Treurenburg,

Het zal jullie allemaal niet ontgaan zijn. We leven momenteel in een rollercoaster met veel onzekerheid door het coronavirus. Hier hebben we als SPN en Treurenburg ook last van. De maatregelen die zijn genomen door de overheid, hebben ook invloed op een aantal meetings die plaats zouden vinden.

Door de maatregelen hebben we een reactie gehad vanuit gemeente ’s-Hertogenbosch:
Gezien de nieuwe landelijke maatregelen tegen het Corona virus mogen er tot 1 juni a.s. geen evenementen worden gehouden. Dit houdt in dat de eerste twee summer power nights zeker niet plaats kunnen vinden op 25 april en 30 mei a.s.”

Wat betekent dit voor de meetings van de overige maanden? Daar hebben we momenteel nog geen antwoordt op. We blijven op de voet volgen wat de overheid doet met de bestaande maatregelen en eventueel nieuwe maatregelen. Uiteraard moeten we gezondheid van alle werknemers, vrijwilligers en bezoekers vooropstellen.

De meetings die komen te vervallen mogen we ook niet verplaatsen naar later in het jaar. We hebben hierover van de gemeente ’s-Hertogenbosch een berichtgeving van ontvangen:
“Er is geen uitstel van evenementen mogelijk op een open plek op een evenementenlocatie en/of een nieuwe datum op de evenementenkalender. Dit zorgt namelijk voor teveel druk later in het jaar. Verplaatste evenementen zouden dan in dezelfde periode plaats moeten vinden als reeds geplande evenementen op de evenementenkalender.”

Kortom we kunnen alleen hopen dat het coronavirus snel wordt bestreden en onze samenleving verlaat. Hierdoor zullen de maatregelen van de overheid worden versoepeld en kunnen we eventueel nog genieten van de resterende SPN meetings die staan gepland.

Wij wensen iedereen veel gezondheid en hopen jullie snel weer te zien bij de eerste meeting.
#staysafe #stayhome